Видео Наръчник

Видео Наръчник

Вашата платформа за корпоративни уикита, видео документация и интерактивни ръководства

В днешния бързо развиващ се бизнес свят, изкуственият интелект е на мода, но малцина осъзнават, че за да се възползвате от AI, вашият бизнес първо трябва да събере и организира правилните данни както от системи, така и от хора. В противен случай използването на AI е като да разговаряте с енциклопедия – информативно, но не персонализирано.

Решението Video HandBook революционизира начина, по който организациите създават, управляват и споделят съществена информация. Като комбинира функциите на корпоративно уики с неограничено видео хранилище, ние ви позволяваме да създавате богати, подробни ръководства. Платформата ви помага да събирате и структурирате важните данни, за да обучавате AI, който да се адаптира перфектно към нуждите на вашия бизнес.

Изберете пакет, който най-добре отговаря на вашите нужди:

Кажете сбогом на остарелите печатни ръководства. С Video HandBook трансформирайте вашите продуктови ръководства в търсими, интерактивни мултимедийни материали. Като организирате знанието на вашата организация, не само подобрявате клиентското преживяване, но и подготвяте почвата за интеграция с усъвършенстван AI.

Защо да изберете решението Video HandBook?

Разгледайте демото сега!

Свържете се с нас чрез долния буттон !