Video OhjeKirja

Video OhjeKirja

Sinun yrityksesi wikialusta Video-ohjeille ja Interaktiivisille Manuaaleille

Nykyisessä nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä AI on nouseva trendi, mutta harvat ymmärtävät, että hyödyntääkseen AI:ta yrityksesi täytyy ensin kerätä ja järjestää oikeat tiedot sekä järjestelmistä että ihmisiltä. Muuten AI:n käyttäminen on kuin keskustelisi tietosanakirjan kanssa — informatiivista, mutta ei henkilökohtaista.

Video HandBook -ratkaisu mullistaa tavan, jolla organisaatiot luovat, hallinnoivat ja jakavat keskeistä tietoa. Yhdistämällä yrityswikin ominaisuudet rajattomaan videomuistiin mahdollistamme yksityiskohtaisten opasteiden luomisen. Alustamme ei vain tallenna tietoa; se auttaa sinua keräämään ja jäsentämään olennaiset tiedot AI:n kouluttamiseksi yrityksesi tarpeisiin täydellisesti sopivaksi.

Valitse sinulle parhaiten sopiva paketti:

Sano hyvästit vanhanaikaisille painetuille manuaaleille. Video HandBookilla voit muuttaa tuoteoppaasi haettaviksi, interaktiivisiksi multimedioiksi. Järjestämällä organisaatiosi tietämyksen et vain paranna asiakaskokemusta, vaan myös valmistelet tietä edistyneelle AI-integraatiolle.

Miksi valita Video Ohjekirja-ratkaisu?

Tutustu demoon nyt!

Ota meihin yhteyttä klikkaamalla plus nappulan pyytääksesi pääsyn demo-järjestelmäämme muokkausoikeuksilla alatunnisteen kautta!