AppFrame Premium Package

AppFrame Premium Package

Here’s the translation of the visible text into Bulgarian, maintaining the HTML structure:

За кого е предназначено?
  • Развиващи се стартъпи, нуждаещи се от мащабируемо решение за поддържане на техните развиващи се нужди от приложения.
  • Малки и средни предприятия, търсещи икономически ефективна и мащабируема инфраструктура за дигитализиране и разрастване на техните операции.
  • Екипи за разработка и агенции, изискващи надеждно решение с гъвкави опции за бекенд и фронтенд за доставяне на висококачествени приложения.

Премиум пакетът на AppFrame е проектиран за проекти, които изискват най-високо ниво на мащабируемост, персонализация и производителност. Той включва всичко необходимо за разработка, внедряване и управление на вашето приложение в три среди: локална разработка, тестване и продукция, с разширени опции за инфраструктура и усъвършенствани рамки за приложения.

Цени и Наличност

Започва от 27 000 €

Ключови Характеристики

Базовият пакет на AppFrame съдържа всички общи функции и функционалности за всички пакети, както и:

Фронтенд базиран на Vue.js или React:
  • Модерен и отзивчив фронтенд, изграден с Vue.js или React, съобразен с изискванията на вашия проект.
  • Конфигуриран за безпроблемна интеграция с бекенда, позволяващ бърза разработка и внедряване на фронтенда.
Доставка на Фронтенд Съдържание:
  • Използвайте или AWS CloudFront, или Google Cloud CDN инстанции за глобална доставка на фронтенд съдържание с ниска латентност и висока производителност.
  • Оптимизиран за скорост и надеждност, осигуряващ превъзходно потребителско изживяване за крайните потребители по целия свят.
Мащабируема Бекенд Архитектура:
  • Използвайте Kubernetes клъстер с Helm за автоматизирани и мащабируеми внедрявания. Тази настройка осигурява разширена оркестрация, мащабиране и управление на контейнеризирани приложения.
  • Балансиране на натоварването е реализирано за ефективно разпределяне на трафика между контейнерите, управлявани от Kubernetes, осигурявайки висока достъпност и оптимална производителност.
  • Облачно управлявани инстанции на PostgreSQL или MySQL се използват за управление на бази данни, предлагащи автоматизирани архивирания, мащабиране и функции за висока достъпност.
  • Включва бекенд API заготовки с предварително изготвени рамки за бърза разработка в Go (Gin), PHP (Laravel), Scala (Play), Python (FastAPI, Flask), Node.js (Express) и Perl (Mojolicious).
Подобрено Тестване и Мониторинг:
  • Бекенд: По-обширни автоматизирани протоколи за тестване са интегрирани в CI/CD процеса, включително тестване на натоварване, тестване на сигурността и оценка на производителността.
  • Фронтенд: Внедрени са разширени инструменти за мониторинг и анализ за проследяване на потребителските взаимодействия, показатели за производителност и регистриране на грешки, осигурявайки надеждно и отзивчиво потребителско изживяване.

Този пакет е идеален за бизнеси и екипи, изискващи най-високи нива на мащабируемост, надеждност и персонализация. С Премиум пакета на AppFrame получавате всеобхватно, мащабируемо и персонализируемо решение, проектирано да отговори на нуждите на развиващите се бизнеси и динамични екипи за разработка. Независимо дали стартирате нов проект или мащабирате съществуващо приложение, AppFrame предоставя инструментите и инфраструктурата за ефективно и надеждно изпълнение на тази задача.