AppFrame Premium Package

AppFrame Premium Package

Here’s the translation into Finnish with the HTML structure preserved:

Kenelle se on tarkoitettu?
  • Kasvaville startupeille, jotka tarvitsevat skaalautuvan ratkaisun tukemaan kehittyviä sovellustarpeitaan.
  • Pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka etsivät kustannustehokasta ja skaalautuvaa infrastruktuuria digitalisoidakseen ja kasvattaakseen toimintaansa.
  • Kehitystiimeille ja toimistoille, jotka tarvitsevat vankan ratkaisun joustavilla backend- ja frontend-vaihtoehdoilla korkealaatuisten sovellusten toimittamiseen.

AppFramen Premium-paketti on suunniteltu projekteihin, jotka vaativat korkeimman tason skaalautuvuutta, mukautettavuutta ja suorituskykyä. Se sisältää kaiken tarvittavan sovelluksesi kehittämiseen, käyttöönottoon ja hallintaan kolmessa ympäristössä: paikallinen kehitys, testaus ja tuotanto, edistyneillä infrastruktuurivaihtoehdoilla ja hienostuneilla sovellusviitekehyksillä.

Hinnoittelu ja saatavuus

Alkaen 27 000 €

Avainominaisuudet

AppFrame Basic -paketti sisältää kaikki yleiset ominaisuudet ja toiminnot kaikille paketeille, sekä:

Vue.js- tai React-pohjainen käyttöliittymä:
  • Moderni ja responsiivinen käyttöliittymä, joka on rakennettu joko Vue.js:llä tai React:lla, räätälöitynä projektisi vaatimuksiin.
  • Konfiguroitu saumattomaan integraatioon backendin kanssa, mahdollistaen nopean frontend-kehityksen ja käyttöönoton.
Frontend-sisällön toimitus:
  • Käytä joko AWS CloudFront– tai Google Cloud CDN -instansseja toimittamaan frontend-sisältöä maailmanlaajuisesti pienellä viiveellä ja korkealla suorituskyvyllä.
  • Optimoitu nopeutta ja luotettavuutta varten, varmistaen erinomaisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille maailmanlaajuisesti.
Skaalautuva backend-arkkitehtuuri:
  • Hyödynnä Kubernetes-klusteria Helmin kanssa automatisoituihin ja skaalautuviin käyttöönottoihin. Tämä asennus tarjoaa edistyneen orkestroinnin, skaalautumisen ja kontitettujen sovellusten hallinnan.
  • Kuormantasaus on toteutettu jakamaan liikennettä tehokkaasti Kubernetes-hallittujen konttien välillä, varmistaen korkean saatavuuden ja optimaalisen suorituskyvyn.
  • Pilvipalveluissa hallittuja PostgreSQL– tai MySQL-instansseja käytetään tietokantojen hallintaan, tarjoten automaattiset varmuuskopiot, skaalautumisen ja korkean saatavuuden ominaisuudet.
  • Sisältää backend API-tyngät esivalmistetuilla viitekehyksillä nopeaan kehitykseen Go (Gin), PHP (Laravel), Scala (Play), Python (FastAPI, Flask), Node.js (Express) ja Perl (Mojolicious) -kielillä.
Parannettu testaus ja seuranta:
  • Backend: Laajemmat automatisoidut testausprotokollat on integroitu CI/CD-putkeen, mukaan lukien kuormitustestaus, tietoturvatestaus ja suorituskykytestaus.
  • Frontend: Edistyneet seuranta- ja analytiikkatyökalut on otettu käyttöön käyttäjien vuorovaikutusten, suorituskykymetriikan ja virhelokien seuraamiseksi, varmistaen luotettavan ja reagoivan käyttäjäkokemuksen.

Tämä paketti on ihanteellinen yrityksille ja tiimeille, jotka tarvitsevat korkeimman tason skaalautuvuutta, luotettavuutta ja mukautettavuutta. AppFrame Premium -paketin avulla saat kattavan, skaalautuvan ja mukautettavan ratkaisun, joka on suunniteltu vastaamaan kasvavien yritysten ja dynaamisten kehitystiimien tarpeisiin. Olitpa sitten käynnistämässä uutta projektia tai skaalaamassa olemassa olevaa sovellusta, AppFrame tarjoaa työkalut ja infrastruktuurin sen tekemiseen tehokkaasti ja luotettavasti.