Управление на проекти

Управление на проекти

В CSITEA нашите услуги за управление на проекти са съобразени с цел да се гарантира успешното изпълнение на всяко решение, което предлагаме. Нашите опитни ръководители на проекти имат богат опит от предишни проекти с всички наши решения. Те притежават дълбоки познания и ориентиран към резултатите подход към управлението на сложни ИТ проекти от началото до края.

  • Потребителски ориентиран подход

Ние разбираме, че всеки проект е уникален, и адаптираме нашия подход към управлението на проекти, за да отговорим на специфичните нужди на всеки клиент. Нашата цел е да предоставяме решения, които не само отговарят на очакванията, но и ги надминават.

  • Опитни ръководители на проекти

)Нашите ръководители на проекти не само са експерти в управлението на проекти, но и имат практически опит с нашите решения. Това гарантира, че те имат необходимото техническо разбиране, за да се справят с предизвикателствата и да поддържат проектите на правилния път.

  • JIRA за управление на задачи и проекти

Използваме JIRA като основен инструмент за управление на задачи и проекти. Нашата персонализирана конфигурация включва трислойна йерархия, състояща се от Епоси (Epics), Истории (Stories) и Задачи (Tasks), която позволява подробно проследяване и управление на всички аспекти на проекта. Тази структура гарантира, че всяка задача, от високите цели до ежедневните дейности, е внимателно планирана и изпълнена.

  • Прозрачност и откритост

Ценим прозрачността и сътрудничеството. Ако нашите клиенти желаят пълен достъп до нашия процес на управление на проекти, ние им предоставяме достъп до нашата система JIRA. Тази прозрачност е особено полезна за нетехнически лица, които искат да наблюдават напредъка на ниво stories, предоставяйки им ясен поглед върху развитието на проекта, a дори и позволява най-подробното осмотрение на работното ниво на техническите задачи.

  • Проследяване на времето и фактуриране

За клиенти, които изискват подробно проследяване на работните часове по проекта, JIRA може да бъде конфигурирана за записване на времето, изразходвано за всяка задача. Тези данни могат да се използват за точно фактуриране и финансово отчитане, като се гарантира пълна прозрачност при месечното фактуриране.