AppFrame

AppFrame

AppFrame on yrityksemme kehittämä mullistava IT-ratkaisu, joka sisältää kaiken IT-pohjan tulevalle sovelluksellesi ilman sen liiketoimintalogiikkaa, mikä helpottaa käyttöönottoa ja integraatiota pienistä suuriin infrastruktuuri- ja sovellusympäristöihin sekä Google Cloud Platformilla (GCP) että Amazon Web Servicesillä (AWS). AppFrame, joka on rakennettu ympäristöjen ja vastuiden eriyttämisen -lähestymistapojen mukaisesti, tarjoaa kattavan valikoiman Infrastructure as Code (IaC) -moduuleja, jotka mahdollistavat keskeisten pilviresurssien, kuten RDS, Kubernetes, S3, VPC:t, EC2 ja Lambda-funktiot, saumattoman provisioinnin, sekä niiden vastaavat toiminnot GCP:ssä. Näitä moduuleja tukevat integroidut GitHub Actions -toiminnot, jotka automatisoivat käyttöönotto-pipelines, varmistaen johdonmukaisen, luotettavan ja nopean infrastruktuurin toimituksen.

AppFrame on saatavana kolmessa eri paketissa, jotka vastaavat erilaisia liiketoimintatarpeita:

  • AppFrame Peruspaketti: Ihanteellinen pienille sovelluksille, Basic-paketti sisältää olennaiset infrastruktuuri- ja sovellusmoduulit, tarjoten vankan perustan startup-yrityksille tai yksinkertaisille MVP- tai POC-projekteille.
  • AppFrame Standardipaketti: Suunniteltu keskikokoisille sovelluksille, Standard-paketti laajentaa Basic-tarjontaa lisäämällä lisäinfrastruktuurikomponentteja ja kehittyneempiä sovelluskehyksiä, palvellen kasvavia yrityksiä, joilla on kohtalainen monimutkaisuus.
  • Premium: Räätälöity suurille, monimutkaisille sovelluksille, Premium-paketti tarjoaa täydellisen valikoiman AppFrame-ominaisuuksia. Se sisältää kehittyneitä infrastruktuurivaihtoehtoja, kattavia sovelluskehyksiä ja parannettuja automaatiotyökaluja, tehden siitä täydellisen yrityksille, joilla on korkeat vaatimukset skaalautuvuuden ja räätälöinnin suhteen.

AppFramen todellinen voima piilee sen kyvyssä tarjota vahva ja skaalautuva perusta mille tahansa sovellukselle, mikä vähentää merkittävästi sekä kehitysaikaa että kustannuksia. Toimittamalla ratkaisun, jossa peruselementit – kuten infrastruktuuri ja standardoidut sovelluskomponentit – ovat esikonfiguroituja, voimme voimaannuttaa asiakkaamme keskittymään heidän ydintoimintalogiikkaansa. Tämä yhteistyöhön perustuva lähestymistapa varmistaa, että lopputuote räätälöidään asiakkaan erityistarpeiden mukaan, rakennetaan kestävältä alustalta ja pystyy nopeaan iterointiin ja skaalautumiseen yrityksen kasvaessa.